OVER QUR

Qur is een multidisciplinaire praktijk die opgericht is door Lien De Wilde, kinesitherapeut en erkend manueel therapeut. Sinds de opstart in 2009 is deze verder uitgegroeid tot een groepspraktijk waar kwalitatieve zorg centraal staat. Ter uitbreiding van de hulpverlening worden naast de specialisaties binnen de kinesitherapie ook andere disciplines aangeboden waaronder psychologie en diëtiek. De nodige therapie kan zowel gecombineerd alsook apart gevolgd worden zonder verdere verplichtingen.

Ons jong en dynamisch team staat garant voor een individuele aanpak met een grote betrokkenheid en luisterend oor. Als basis hanteert iedereen het principe van ‘evidence based medicine’ (EBM). De kennis en praktijkervaring worden hierbij wetenschappelijk gefundeerd, rekening houdende met de noden en keuzes van de patiënt. Naast de gespecialiseerde opleidingen houdt permanente bijscholing de begeleiding verder up-to-date. In dit online tijdperk met commerciële doeleinden is dit meer dan nodig om ook deskundig advies te kunnen geven.

Met integriteit en empathie wordt tijdens de eerste afspraak uw zorgvraag bepaald. Binnen de kinesitherapie gaat dit met een uitgebreid klinisch onderzoek gepaard. Naargelang de vereiste specialisatie en persoonlijke voorkeur, zal steeds dezelfde therapeut de behandeling uitvoeren of consultatie geven. Samen met de open communicatie, onderling of in teamverband, vormt dit een overkoepelend geheel van uw zorgtraject.

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km