! Voorlopig is er geen psychologische begeleiding mogelijk in de praktijk !

Binnen de psychologie zijn de vrije tarieven bepaald volgens de gevolgde gespecialiseerde opleidingen.

Elk consult duurt 45 tot 60 minuten, de kostprijs bedraagt 60€.

 

Momenteel geven consultaties bij de klinisch psychologen in onze praktijk geen recht op terugbetaling door het Riziv. In onderstaand document kan je de verschillende beweegredenen nalezen.

Advies_Terugbetalingsregeling

 

In de meeste gevallen geldt een (gedeeltelijke) terugbetaling door het ziekenfonds. Algemene regelgeving kan je via onderstaande link bekijken. Om uw persoonlijk terugbetalingstarief te weten, neem je best zelf contact op met uw ziekenfonds.

Terugbetaling ziekenfondsen

 

Meer informatie over hoe de tarieven bij de klinisch psycholoog bepaald worden, kan je hieronder terugvinden.

Bepaling tarieven psychologie

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km