Na elke behandeling of consult dient de betaling te gebeuren aan de therapeut zelf. Dit kan ofwel contant, bij voorkeur gepast, ofwel mobiel via uw smartphone. Betalen met de kredietkaart is niet mogelijk.

Wij geven de voorkeur aan mobiel betalen via de app van uw persoonlijke bank of van Bancontact. Deze app is zeer eenvoudig te installeren en u hoeft geen cash meer op zak te hebben. Vraag desnoods aan een familielid om u hierbij te helpen en activeer het mobiel betalen of ‘mobile pay’ met uw persoonlijke code. De therapeut voert op de eigen smartphone de betalingsgegevens in waardoor een QR-code verschijnt. Zelf open je op uw smartphone de app van uw bank of van Bancontact. In het menu kan u ‘mobiel betalen’ of ‘bancontact’ selecteren en kan u via de camera de QR-code van de therapeut scannen. De betalingsgegevens verschijnen op uw smartphone en na controle kan u dit met uw persoonlijke code bevestigen, waardoor de betaling veilig kan gebeuren.

Meer info over hoeveel uw consult bedraagt en de mogelijke terugbetaling kan u terugvinden bij ‘Tarieven’.

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km