Tarieven

De tarifering van de behandelingen en consulten zijn afhankelijk van de discipline, de specialisatie, de conventionering en de duur van het consult. Meer info over de mogelijke terugbetaling kan je hier verder terugvinden.

Betaling

Na elke behandeling of consult dient de betaling te gebeuren aan de therapeut zelf. Dit kan ofwel contant, bij voorkeur gepast, ofwel mobiel via uw smartphone. Betalen met de kredietkaart is niet mogelijk.

Parkeren

Parkeergelegenheid is deels voorzien op de oprit van de praktijk zelf. Let hierbij op dat u niet op het gras parkeert en ook andere auto’s niet blokkeert om uit te rijden. Indien er onvoldoende plaats is, kan u onbeperkt en gratis parkeren in de Begijnestraat recht tegenover de praktijk.

Heb je een vraag?

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km