Online

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om online uw afspraak vast te leggen. Volgende stappen dient u hiervoor te maken:

 

1/ Klik op gele balk ‘online afspraak maken

2/ Registreer je als patiënt

3/ Selecteer het afspraaktype

4/ Selecteer de gewenste therapeut

5/ Bepaal uw afspraakmoment

6/ Bevestiging per mail

 

Enkele aandachtspunten:

Kies een wachtwoord dat je gemakkelijk kan onthouden

Vul zeker een e-mailadres in zodat afspraken en herinneringen doorgemaild kunnen worden. Er zijn geen commerciële doeleinden aan gekoppeld.

De mogelijke keuze van therapeut is afhankelijk van het eerder geselecteerde afspraaktype.

Gelieve uit respect voor de therapeut zo veel als mogelijk overdag een afspraak in te plannen en aan te sluiten op andere afspraken. Eeuwige dank indien u gaatjes kan opvullen!

 

Online afspraak maken

 

Mail

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail.

Via de contactpagina kan u een selectie maken uit verschillende onderwerpen. Afhankelijk van het onderwerp zal gevraagd worden om een aantal specifieke vragen te beantwoorden om meer concrete informatie te verkrijgen. Naargelang de (zorg)vraag zal uw mail doorgestuurd worden naar de therapeut die er het meest bij aansluit. Heeft u een specifieke vraag voor een van onze teamleden, dan is het ook mogelijk om rechtstreeks naar hen te mailen.

Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Contact

 

Algemeen:

info@qur.be

Team:

lien@qur.be

silke@qur.be

lotte@qur.be

margot@qur.be

cindy@qur.be

frauke@qur.be

 

Telefonisch

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, geven we de voorkeur aan het maken van een online afspraak of om ons via mail te contacteren.

Voor dringende vragen, kan u ons telefonisch bereiken. Gelieve een bericht op de voicemail in te spreken indien u niet onmiddellijk antwoord krijgt. We trachten zo spoedig mogelijk terug te bellen.

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km