Hoe een afspraak maken?

Mail

Contact

Telefonisch

0472 54 81 62

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om online uw afspraak vast te leggen. Volgende stappen dient u hiervoor te maken:

  • Klik op gele balk ‘online afspraak maken
  • Registreer je als patiënt
  • Selecteer het afspraaktype
  • Selecteer de gewenste therapeut
  • Bepaal uw afspraakmoment
  • Bevestiging per mail

Enkele aandachtspunten:

Kies een wachtwoord dat je gemakkelijk kan onthouden
Vul zeker een e-mailadres in zodat afspraken en herinneringen doorgemaild kunnen worden. Er zijn geen commerciële doeleinden aan gekoppeld.
De mogelijke keuze van therapeut is afhankelijk van het eerder geselecteerde afspraaktype.
Gelieve uit respect voor de therapeut zo veel als mogelijk overdag een afspraak in te plannen en aan te sluiten op andere afspraken. Eeuwige dank indien u gaatjes kan opvullen!

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail.

Op de contactpagina kan u het contactformulier terugvinden en een selectie maken uit verschillende onderwerpen. Afhankelijk van het onderwerp zal extra informatie gevraagd worden. Bij een ‘Eerste afspraak’ voor ‘Kinesitherapie’ zal afhankelijk van de nodige therapie een uitgebreide vragenlijst tevoorschijn komen. U kan zich eventueel beperken tot het invullen van de verplichte velden om snel een afspraak te maken en op een later tijdstip, vóór uw afspraak, de gedetailleerde info doorgeven. Zo zal de eerste afspraak vlotter verlopen, kunnen we de oorzaak van uw klachten beter achterhalen en onmiddellijk gerichter behandelen!

Naargelang de (zorg)vraag zal uw mail doorgestuurd worden naar de therapeut die er het meest bij aansluit. Heeft u een specifieke vraag voor een van onze teamleden, dan is het ook mogelijk om rechtstreeks naar hen te mailen.

Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Algemeen:

info@qur.be

Team:

lien@qur.be

silke@qur.be

lotte@qur.be

margot@qur.be

cindy@qur.be

julie@qur.be

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, geven we de voorkeur aan het maken van een online afspraak of om ons via mail te contacteren.

Voor dringende vragen, kan u ons telefonisch bereiken. Gelieve een bericht op de voicemail in te spreken indien u niet onmiddellijk antwoord krijgt. We trachten zo spoedig mogelijk terug te bellen.