Bekkenbodemreëducatie BBB

Tot op heden kunnen we deze specialisatie nog niet aanbieden. Indien gewenst, kan u een bekkenbodemtherapeut in uw buurt vinden op www.bicap.be of www.pelvired.be

Om ons team te versterken en het aanbod aan specialisaties verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een kinesitherapeut met een bijzondere beroepsbekwaamheid in bekkenbodemreëducatie. Lees meer details in onderstaande vacature.

VACATURE Bekkenbodemtherapeut

Heb je interesse? Stuur vrijblijvend uw CV met motivatie naar info@qur.be

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km