AFSPRAAK

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, geven we de voorkeur aan het maken van een online afspraak of om ons via mail te contacteren. Onder eerste afspraak kan u meer info vinden omtrent de duur en het verloop per discipline. Vergeet zeker niet na te gaan wat u dient mee te brengen bij het eerste consult! Bekijk hieronder de algemene beschikbaarheid van de therapeuten of ga naar de persoonlijke pagina van de therapeut van uw voorkeur. Leg een afspraak vast in overeenstemming met uw agenda, bij voorkeur tijdens de kantooruren en aansluitend op andere afspraken.

Annulering van een afspraak is enkel kosteloos indien dit meer dan 24 uur voor aanvang van de afspraak gemeld wordt. Verwittig dus tijdig indien gehinderd !

CONTACT

Om de telefonische overlast te beperken en de behandelingen zo weinig mogelijk te onderbreken, is er mogelijkheid om uw vraag te stellen of uw afspraak vast te leggen via mail. Indien u geen reactie ontvangen hebt binnen de 24 uur, gelieve dan rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met uw therapeut. De gegevens kan je terugvinden via de Team pagina.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Maak een gezonde keuze en kom via de vele binnenwegen met de fiets naar de praktijk. Denk aan uw veiligheid en gebruik een helm, fluovest en fietsslot!

Met de auto

Vlot bereikbaar via de N9, gelegen tussen ‘t Kruisen en ‘t Strop, op 2 km van op/afrit E40. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zie Info – Parkeren.

Met het openbaar vervoer

Lijnbus 94-96 (op 70m), Belbus 130 (op 70m), Lijnbus 46-47 (op 750m), Lijnbus 28 (op 1km)
Station Kwatrecht: op 2,4km
Station Wetteren: op 3,5km